Bavaroise på yoghurt
Serverar:
6 portioner
Mycket god!
Ingredienser
2 dl turkisk eller grekisk yoghurt
½ vaniljstång
2 gelatinblad
2 äggulor
¾ dl strösocker
2 dl vispgrädde
6 tsk lemon curd
Servering
Bär eller frukt
Instruktioner
Blanda vanilj och yoghurt i en kastrull.
Vispa äggulor och socker.
Lös gelatinbladen i kallt vatten.
Blanda äggsmeten och yoghurt till en krämig sås, koka ej! Blanda i gelatinet, låt svalna.
Vispa grädden hårt och blanda i smeten.
Lägg 1 tsk lemon curd i en portionskopp eller 6 tsk i en form. Häll på yoghurtblandningen, ställ kallt 2 timmar
Liknande recept
Bavaroise på mandarin
4 h 20 min
6
Kamakis vitlöksbröd med yoghurt och svart kaviar (skordópita)
2
1 h
5
1
Fruktsallad med yoghurt
5 min
1-100
Paj med hallon och yoghurt
4.9
8
Fruktsallad med yoghurt
5
1
Yoghurt med kardemumma
2
Lövbiffgryta med turkisk yoghurt
4
4
3
Apelsin och Havstorn Yoghurt Bröd
1 h 15 min
1
Limpa med yoghurt och lingonsylt
1 h 10 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!