Serverar: 4 portioner
Kanon god fredags mat
Strimla löken, fräs grönsakerna med färsen och krydda. Lägg ugns form och fördela skivad potatis över. Blanda pulvret i 2 dl vatten och blanda i creme fraichen. Låt koka upp. Häll över gratängen. Gratinera i 225 gr i ca 30-40 min, tills potatisen är mjuk. Servera med sallad
Detta måste jag prova imorgon till middag, låter mycket gott. Återkommer med betyget, men jag tror det kommer att bli en 5:a.
Det här var gott. Kan verkligen rekommenderas.
Hej igår lagade jag denna rätt mycket god kommer att göra den fler gånger
Tack för dagens middagstips. Jag kommer att göra det fler gånger.
Mums detta var jättegott Jag använde även grädde till såsen. he he Det här kommer jag att göra fler gånger MVH/Camilla
jättegott!!!
Det här va jättegott! Kommer helt klart göra det här igen. :o)
andra gången jag har gjort denna goda gratäng, sänder även med en liten bild.
tummen upp!!!!!!!!
Gott...
Mycket gott! Tog lite champinjoner istället för bambuskott. Gott det med.
Varför kan jag inte rösta på detta recept??????????