Börja med att klippa bacon i mindre bitar och stek så det blir knaprigt. Lägg därefter på en pappersbit så fettet får rinna av.
Skär fläskfilé i mindre bitar ca 2x2 cm och stek så det får fin färg samtiidigt som du steker kantarellerna i separat stekpanna.
Strimla purjolök och lägg i stekpannan tillsammans med köttet, tillsätt därefter kantarellerna tillsammans med senap, buljong samt matlagningsgrädden, blanda och låt koka upp.
Sänk värmen och låt småputtra utan lock 3-5 min.
Smaka av med salt och peppar.
Strö över baconet och servera med hemmagjord klyftpotatis och en fräsh grönsallad.
En jättergod maträtt, som jag serverade "miasvantes" potaischeescake till. Deta blev mycket omtyckt av alla i familjen. Belöningsfilen blir återkommande på vårt bord
En jättergod maträtt, som jag serverade "miasvantes" potaischeescake till. Deta blev mycket omtyckt av alla i familjen. Belöningsfilen blir återkommande på vårt bord