Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Undrade minsann vad det var som Bertil skulle bjuda på när han sa "torsk med kräftrövar och spagetti", pasta och fisk? Men oj vad gott det var, lagat det själv ikväll, snabbt och enkelt dessutom!
Lägg torsken i en smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Strö över hackad rödlök och kräftstjärtar, tillsätt även spadet från kräftstjärtarna. Häll över grädden. Se till att vätskan täcker fisken. Lägg på skivade tomater, Strö riven ost på. Gratinera i 200-225° tills fisken är klar. Koka spagettin med salt och lite olivolja i vattnet, servera sedan till torsken.
Kanon gott :-)
Superdupergott!!! bland de godare pastarätterna so far! + att de är väldigt enkelt så en amatör som ja kan laga, haha!
Tyvärr ingen hit. Går att äta men inte mycket mer än så. Rekommenderas ej.
Överraskande gott!!