Biff med parmesan och vitlök

Serverar: 2 portioner

Festlig och god lövbiff.

Ingredienser

  • 3/4 dl grovriven parmesanost (gärna parmesan reggiano)
  • 1 stor vitlök, krossad
  • 1/2 gul lök, finhackad
  • 1 dl hackad persilja
  • 1/2 msk enkel konjak
  • 1 äggula
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 (à 150 g) lövbiffar
  • smör
  • 1 burk (280 g) böngroddar
  • 1 röd paprika, strimlad
  • grovklippt persilja
  • 1/2 msk whisky
  • Instruktioner

    Blanda parmesanosten med löksorterna, persilja, whisky och äggula. Salta och peppra köttet. Fördela parmesanröran och vik ihop köttet till börsar. Stek dem i smör. Ta upp köttet och häll böngroddarna i fettet efter köttet tillsammans med paprikan och persiljan. Salta, peppra och tillsätt konjaken. Hetta upp och servera tillsammans med köttet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben