Biff teriyaki

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

God till riset

Ingredienser

  • 400 g nötkött
  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 250 g färsk broccoli
  • 1 msk smör
  • ½ tsk salt
  • 3/4 dl teriyakisås
  • 2 msk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2½ dl kelda mellangrädde
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva lök och morötter.
    2. Dela broccolin i små buketter och strimla de späda stjälkarna.
    3. Bryn köttet, lite i taget, i smör i en stor stekpanna. Salta.
    4. Ta upp köttet och fräs grönsakerna.
    5. Lägg tillbaka köttet och häll på teriyakisås, soja, sambal oelek och grädde.
    6. Låt allt koka några minuter. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben