Biffgryta Kao Pat

Serverar: 4 portioner

En enkel och god gryta med inspiration från det kinesiska köket.

Ingredienser

  • ca 500 g innanlår
  • 1 purjolök
  • 1 gul lök
  • 4 port . jasminris el vanl långkornigt ris
  • Marinad
  • 1/2 dl kinesisk soya
  • 1/2 dl olja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • ev lite salt
  • Instruktioner

    Strimla köttet i tunna strimlor och fräs detta snabbt. Lägg ner det frästa köttet i marinad i några timmar. Strimla purjolöken, hacka löken och fräs detta på svag värme. Koka riset, när riset är färdigkokt blanda i lökfräset samt det marinerade köttet i riset. Värm på allt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben