Biffrullader i vinsås

Toppengott! Rödvin, kalvfond och farinsocker gör att denna rätt blir annorlunda och även mkt god!

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • Flytande margarin
  • 8 smålökar
  • 200 g champinjoner, delade
  • 4 dl rödvin
  • 1 msk kalvfond
  • 4 dl vatten (till kalvfonden)
  • 1 timjankvist
  • 1 tsk farinsocker
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk maizenaredning
  • Klyftpotatis
  • Instruktioner

    1. Rulla ihop köttskivorna och fäst med tandpetare. Bryn dem i lite matfett. Ta upp dem. Förväll den skalade löken några minuter i lättsaltat vatten. Bryn lök och champinjoner. Späd med vin och buljong, lägg i en timjankvist. Smaksätt med farin, salt och peppar. Lägg i rulladerna och låt koka ca 5 minuter. Red av med maizenaredning.
    2. Servera med klyftpotatis.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben