Biffwok med kryddig keso

Serverar: 1 portioner

Den här rätten passar bra tillsammans med ris.

Ingredienser

  • 75 g lövbiff
  • ½ purjolök
  • ½ paprika
  • 75 g champinjoner
  • 3/4 dl buljong
  • 1 tsk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Kryddkeso
  • 50 g keso
  • Malen ingefära
  • ½ msk chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla lövbiffen. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprika. Ansa och skiva svampen.
    2. Hetta upp en teflonpanna och tillsätt ytterst lite matfett. Fräs kött och grönsaker under omrörning.
    3. Tillsätt buljong och soja. Låt det bara koka upp. Smaka av med salt och peppar.
    4. Rör ut keson med chilisås och smaka av med ingefära, salt och peppar. Servera kryddkeson till biffwoken. Koka ½ dl ris och servera till.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben