Billigt köttfräs till spaghetti

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Bra resträtt

Ingredienser

  • 200 g grovmalen blandfärs
  • 2 purjolökar
  • 2 morötter
  • 1 burk skivade champinjoner (ca 200g )
  • 3 msk smör, margarin eller olja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 tsk timjan eller mejram
  • klippt persilja
  • 1 burk skalade tomater (ca 400g)
  • 200 g bandspaghetti eller makaroner
  • Gott att servera till
  • riven ost och ketchup
  • Instruktioner

    1. Skiva löken och skölj den mycket noga. Skär morötterna i smala strimlor. Fräs grönsakerna, svampen och köttet i matfettet. Smula köttfarsen med en gaffel och tillsätt kryddorna och persiljan.
    2. Lägg lock på pannan och låt köttfräset småputtra tills grönsakerna är mjuka. Slå ev på en burk skalade tomater mot slutet. Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen och lägg upp den på varmt serveringsfat met köttfräset i miten.
    3. Smacznego !!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben