Biosupé på franska

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Gammalt (iallafall ca30 år) recept som jag tyckte var perfekt när man kom hem på nattkröken och var vrålhungrig...!

Ingredienser

  • 1 formfranska , skivad
  • 8 skivor kokt skinka
  • 2 tomater
  • Röra
  • 100 gr margarin
  • 1 msk senap
  • 1 msk ketchup
  • 1 ,5 dl riven ost
  • 0,5 dl grädde
  • 0,5 dl finklippt persilja
  • Instruktioner

    1. Bred ett ytterst tunt lager margarin på brödskivorna. Bred på "röran", lägg på skinkan och sist tomaterna. Lägg ihop skivorna 2 och 2. Tag en avlång ugnsfast form och kläd med folie. Ställ smörgåsarna på högkant och vik upp folien så att den räcker en bit upp på sidorna. "Grädda" i ugnen i 225* i ca 15 minuter. Servera med en grönsallad.
    2. Röran kan blandas till i förväg och ställas i kylen. Perfekt om du vet om att du brukar vara hungrig när du kommer hem - eller planerar en liten efterfest?!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    westkeik 29 november 2007

    Ååå tack tack, jag har sökt överallt på nätet efter detta. Äntligen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben