Blåbärssoppa med vinbärssaft

Serverar: 2-5 portioner

Tid: 15 minuter

Hade en gång ett recept som jag blev av med, efter lite experimenterande kom jag fram till detta recept som troligen liknar ursprungsreceptet. Enligt min smak en mycket godare blåbärssoppa.

Ingredienser

  • 3 dl blåbär
  • 5 dl vatten
  • 3 dl koncentrerad svartvinbärssaft
  • 2 msk potatismjöl
  • Instruktioner

    Mosa blåbären lite (går bra med potatis-stomp). Häll på 4 dl vatten och 2 dl saft och koka upp. Blanda potatismjölet med resterande saft och vatten. Vispa ner blandningen i den kokande blåbärssoppan och stäng av värmen. Klart att drickas eller ätas.

    Liknande recept

    4.8
    2 h
    8
    15
    5
    1 min
    1
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben