Blåbärstartar med vaniljkräm

Serverar: 4 portioner

Blåbär är ett av skogens bär, här används dem i en tartar och serveras med vaniljkräm.

Ingredienser

  • 2 pkt blåbär
  • 2 skivor smördeg
  • Crème fraiche
  • Vaniljsocker
  • Råsocker
  • Instruktioner

    1. Koka vatten, socker och blåbär i en kastrull till en kompott.
    2. Lägg upp smördegen och tryck ut runda former med hjälp av ett glas eller liknande.
    3. Lägg smördegen på en plåt och grädda i ugn 180 grader tills de fått en fin färg.
    4. Blanda crème fraiche med vaniljsocker och råsocker.
    5. Klicka på blandningen på den bakade smördegen och toppa med blåbärskompotten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben