Blåmögelostfyllda fläskrulader med purjolök
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
Har än inte provat den.
Ingredienser
10 katrinplommon
125 g castello danazola
600 g tunnskivad fläskytterfile
Tandpetare
1 purjolök
2 msk smör
Salt
Peppar
1/2 hönsbuljongtärning
2,5 milda mat 15%
Instruktioner
Skär plommonen och osten i grova bitar och blanda ihop. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och fördela fyllningen på köttet.
Rulla ihop till rulader eller lägg en skiva lött ovanpå och fäst ihop med en tandpetare.
Skölj och skär purjolöken i strimlor. Bryn ruladerna i matfettet,krydda med salt och peppar. Lyft upp ruladerna på en tallrik.
Stek purjolöken i pannan,lägg tillbaks rulladerna på purjolöken tillsätt 1/2 dl vatten, buljongtärning och matlagningsgrädde.
Koka sakta under lock i ca 5-10 minuter. Ta bort tandpetarna och servera ruladerna med kokt potatis eller rotfruktsmos.
Liknande recept
Kasslerpaj med purjolök och champinjoner
3.8
50 min
6
1
Fläskrulader
30 min
2
Ost och skinkpaj med purjolök
4.5
4
9
Levergryta med purjolök och bacon
5
4
2
Strimlad biff med purjolök
4.4
30 min
6
29
Makaronilåda med skinka och purjolök
4.7
4
6
Tagliatelle med purjolök, fetaost och scampi eller räkor
15 min
4
Blomkålsgratäng med purjolök och ost
4.3
4
3
Pastasås med bacon och purjolök
4.5
20 min
3
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!