Blodpudding med äpplechutney och strimlad vitkål

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott och lite annorlunda sätt att piffa till blodpuddingen! Äpplechutneyn är även god att ha till andra kötträtter.

Ingredienser

  • Blodpudding
  • 4 äpplen
  • 2 gula lökar
  • 0,5 dl farinsocker
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk russin
  • 1 tsk kanel
  • Instruktioner

    1. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Skala och skiva löken. Lägg alla ingredienser i en gryta och låt koka samman i ca 10 minuter
    2. Skiva blodpuddingen och stek den i lite matfett några minuter på varje sida. Servera chutneyn ljummen till och gärna en vitkålssallad.
    3. Smaklig spis!

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben