Böngryta med majs och feta

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Enkel snabbgjord vegetarisk rätt

Ingredienser

  • 1 pkt tomatkross
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1-2 krm sambal oelek
  • 1 msk oliv-eller rapsolja
  • 1 burk kidneybönor
  • 2 nävar djupfrysta gröna bönor
  • 1,5 tsk basilika
  • 2-3 dl avrunnen majs
  • 3-4 skivor feta eller getost
  • färsk basilika
  • Instruktioner

    Koka upp tomatkross, vitlök, grönsaksbuljongtärning, sambal oelek, olja och kidneybönor med spad. Tillsätt därefter de djupfrysta bönorna och smaka av med basilika. Låt småputtra några minuter. Lägg på majs och en bit fårost samt färsk basilika- Servera med couscous eller quinoa. Lycka till!

    Liknande recept

    3.7
    20 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben