Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
En matig böngryta med lågt GI.
Hacka löken och skiva paprikan i tunna skivor. Skölj bönorna i ett durkslag med kallt vatten. Fräs löken i oljan tills den är mjuk, lägg sen i paprikan och stek i 3-4 minuter. Häll i bönorna, tomaterna och kryddmixen och rör om. Låt grytan puttra i 10 minuter. Rör om då och då. Servera med något gott bröd till och gärna med en klick crème fraiche. Jag serverade pannbiffar och sallad till, det var också gott.
Lite svårt att tolka receptet när det inte står några mängder. T.ex. hur mycket det är i burkarna.. Ska försöka mig på det här ändå, tror inte kan kan misslyckas förutom att det blir för lite eller mycket smak av tacokryddan :)
Jag hoppade över taco-kryddorna för jag tycker inte det smakar gott. I stället hackade i färsk vitlök och chillefrukt.