Om du gillar bönor och curry så är denna vegetariska rätt riktigt smaklig!
Glöm inte naanbrödet att suga upp såsen med..
Ingredienser
0,5 st rödlök
1 msk rapsolja (för stekning)
1 tsk curry
1 msk curry garam marsala (indiskt , finns på påse . )
1 burk borlottibönor (ca 2 dl)
1 burk kikärtor (ca 2 dl)
100 g haricots verts (färska)
Salt
1 tsk socker
2 krm spiskummin
2 dl matyoghurt
1 msk mynta (hackad / kan uteslutas . )
Tillbehör
1 st naanbröd (indiskt bröd)
mycket god gryta. Känns väldigt indiskt i smaken. Tar max 15 min att bli färdig med.
Denna gryta gick riktigt snabbt att göra. Bytte ut yoghurten mot soyayoghurt och vips så var den vegananpassad. Annars väldigt god och kryddstark.
bytte yoghurt mot krossade tomater, det blev JÄTTEGOTT! (även frysta böner i stället för färska)