Bolognese på högrev

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 timmar

Bolognese lagad från grunden.

Ingredienser

  • 600 g högrev
  • 2 gula lökar
  • 2 morötter
  • 3 vitlöksklyftor
  • 500 g tomater
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 3 dl rött vin
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skär högreven i små tärningar och bryn i smör i en stekgryta. Hacka och tillsätt lök, morötter, vitlök och tomater.
    2. Slå på vin och tomatpuré och låt småkoka under lock i 4-5 timmar. Låt den gärna stå till dagen efter i kylen.
    3. Värm upp och tillsätt hackad persilja. Servera till valfri pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben