Bolognese på högrev
Serverar:
4 portioner
Tid:
5 timmar
Bolognese lagad från grunden.
Ingredienser
600 g högrev
2 gula lökar
2 morötter
3 vitlöksklyftor
500 g tomater
0,5 dl tomatpuré
3 dl rött vin
Smör
Salt
Peppar
Persilja
Instruktioner
Skär högreven i små tärningar och bryn i smör i en stekgryta. Hacka och tillsätt lök, morötter, vitlök och tomater.
Slå på vin och tomatpuré och låt småkoka under lock i 4-5 timmar. Låt den gärna stå till dagen efter i kylen.
Värm upp och tillsätt hackad persilja. Servera till valfri pasta.
Liknande recept
Bolognese på högrev
4
4
1
Spaghetti Bolognese
2
4-6
Quorn Bolognese
15 min
4
Rödvinsbräserad högrev
5
1 h 30 min
3
1
Chili på högrev med kikärtor
3.8
2 h
4
1
Kålsoppa med högrev
5
2 h
4
2
Ragù alla Bolognese
4 h
3-4
Pasta Bolognese
5
45 min
2
Mustig köttgryta på högrev
4.5
2 h
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!