Brännvin - Gammeldansk Bitter

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Lägger ut några egenkryddade brännvinssorter här. Ett gammalt beprövat ...

Ingredienser

  • 75 cl okryddat brännvin
  • 5 st nejlikor
  • 20 st Sötmandlar
  • 1 st Bittermandel
  • 1 vaniljstång
  • 4 hela kardemummor
  • 10 st svartpepparkorn
  • 15 st kryddpepparkorn
  • 1 st muskotnöt
  • Instruktioner

    Krossa alla kryddorna i en mortel, krossa grovt inte finkrossat. Lägg alla kryddorna i brännvinet Låt stå minst en vecka Sila av och låt stå ytterligare några veckor. Dekantera för att få bort bottensatsen. Servera kyld, ej frostig.

    Liknande recept

    3.3
    5-6
    4
    2 mån 2 v 30 min

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben