Bresaola med paprika och parmesan

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Bresaola, lufttorkad italienskt nötkött, med välkombinerade smaker av paprika och parmesan. Perfekt att severa på en buffé, som antipasti eller till förrätt.

Ingredienser

  • 1 burk Zeta Paprika Strimlad & Grillad , 200g
  • 2 fpk Delizie Bresaola , 70 g
  • 1/2 msk Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
  • eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
  • 40 g pinjenötter , rostade i torr panna
  • Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. 14 månader
  • eller Zeta Grana Padano D.O.P. 20 månader, hyvlad
  • bladpersilja , strimlad
  • Instruktioner

    Häll upp paprika och lagen den ligger i i en skål. Mixa alltsammans till en slät puré med en stavmixer. Lägg Bresaolaskivorna på ett fat, ringla över lite olivolja. Klicka på paprikakrämen, strö över pinjenötter, lägg på parmesan och avsluta med strimlad bladpersilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben