Brittisk brunch

Serverar: 4 portioner

Lyxa till det lite till helgen

Ingredienser

  • 2 förp bacon à 120 g
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • ½ förp prinskorv à 400 g
  • 4 ägg
  • 4 tomater
  • 4 skivor formfranska
  • ½ ask leverpastej à 200 g
  • Instruktioner

    1. Stek baconet utan smör i en teflonstekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper. Halvera stora svampar och stek dem i smör. Salta och peppra.
    2. Gör små snitt i ändarna på prinskorven och stek dem i smör på medelvärme till fin färg. Stek äggen. Halvera tomaterna och stek dem. Rosta brödet och servera med leverpastej och gurka. Servera brunchen med te och juice.

    Liknande recept

    15 min
    1-2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben