Broccoli med vinägrett

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

Gott till en köttbit

Ingredienser

  • 400 -500 g fryst broccoli ( går lika bra med färsk )
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk röd vinäger
  • 1 - 2 tsk ljus dijonsenap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka broccolin knappt klar enligt anvisningarna på förpackningen.
    2. Slå av i sil och spola kallt vatten över.
    3. Gör en dressing av olivolja, vatten, vinäger, senap och kryddor.
    4. Skeda dressingen över broccolin när den serveras.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben