Bulgursallad med mozzarella och ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

GI

Ingredienser

  • 4 portioner kokt bulgur
  • 2 klumpar mozzarella i bitar
  • 1 liten rödlök i tunna skivor
  • 1ask cocktailtomater, delade
  • 1 knippa hackad persilja
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • Salt
  • Peppar
  • 4 kokta ägg i klyftor
  • 1 liten burk svarta oliver
  • 1 gurka i skivor
  • Instruktioner

    Blanda bulgur, mozzarella, rödlök, cocktailtomater och persilja. Häll på oljan och vinäger och smaka av med salt och peppar. Lägg upp på tallrikar och dekorera med gurka, ägg och oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben