Bullar i långpanna

Serverar: 48 portioner

Hittade detta på Barnsidan.se Jag tycker de är såå goda och framför allt enkla att göra!

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 5 dl mjölk
  • 1 pkt jäst
  • 1 ägg
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • 11-12 dl vetemjöl
  • Pensling
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 150 g smör (rumsvarmt)
  • 2 msk vaniljsocker
  • 3 dl florsocker
  • 100 g philadelphiaost(rumsvarm)
  • Instruktioner

    1. Gör vanlig bulldeg.Jäs i bunke ca 30-40 minuter. 2. Platta ut degen i smord långpanna. 3. Gör 48 hål med fyllning i. 4. Jäs ca 15 minuter. 5. Pensla med ägg. Strö på pärlsocker. 6. Gräddas ca 20 minuter i 200 grader. 7. Skär i rutor.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    MajaZoya 31 juli 2008

    Har gjort dessa och de är jättegoda, ska prova att göra dem som småbullar i formar med denna fyllning ikväll. Fyllningen är ju SÅÅÅÅ...smarrig.

    NetteR 4 augusti 2008

    Ja dessa brukar jag också göra och det är så smidigt och såå gott :)

    issis 21 augusti 2008

    Supergoda. Jag ska också prova den goda fyllningen till "vanliga" bullar.

    gds877 29 september 2009

    Supergott. Tack!!!

    Irene-59 20 augusti 2010

    Dom här bullarna har jag gjort många gånger nu och trots att jag har dålig styrka i armarna så fixar jag det och att dom är supergoda gör ju inte saken sämre.Så det här receptet är jag överlycklig för.Tack så hjärtligt mycke.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben