Serverar: 48 portioner
Hittade detta på Barnsidan.se Jag tycker de är såå goda och framför allt enkla att göra!
1. Gör vanlig bulldeg.Jäs i bunke ca 30-40 minuter. 2. Platta ut degen i smord långpanna. 3. Gör 48 hål med fyllning i. 4. Jäs ca 15 minuter. 5. Pensla med ägg. Strö på pärlsocker. 6. Gräddas ca 20 minuter i 200 grader. 7. Skär i rutor.
Har gjort dessa och de är jättegoda, ska prova att göra dem som småbullar i formar med denna fyllning ikväll. Fyllningen är ju SÅÅÅÅ...smarrig.
Ja dessa brukar jag också göra och det är så smidigt och såå gott :)
Supergoda. Jag ska också prova den goda fyllningen till "vanliga" bullar.
Supergott. Tack!!!
Dom här bullarna har jag gjort många gånger nu och trots att jag har dålig styrka i armarna så fixar jag det och att dom är supergoda gör ju inte saken sämre.Så det här receptet är jag överlycklig för.Tack så hjärtligt mycke.