Bullar med vaniljkräm

Serverar: 20 portioner

1/3 dels grundrecept på vetedeg behövs till detta recept. Bullarna ser extra goda ut om man pudrar lite florsockre på em, emn gör inte det förän det är dags att servera, annars smälter sockret.

Ingredienser

  • 2 1/2 dl marsankräm ( 1 påse)
  • 2 dl mjölk
  • florsocker till garnering
  • Instruktioner

    1. Kavla ut degen tunt. Skär eller stansa ut fyrkanter. Lägg en liten klick marsan i mitten på varje fyrkant. Ta upp hörnen och nyp ihop dem ovanför marsankrämen. Lägg i formar. Jäs 40 min. Pensla med ägg och ställ in i 225 grader i 6-8 minuter.
    2. Sikta florsocer över bullarna när de svalnat och ska serveras.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Micheliin 24 april 2010

    Tack så mycket, de blev kanonbra! Lätt recept att följa också!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben