Buttercream frosting för kalorijägare.

Serverar: 1 portioner

Näringsinnehåll/portion: 37 kcal, 1 gram fett, 6 g kolhydrater 0 gram protein. Detta recept har låg natriumhalt.

Ingredienser

  • 6 msk smör, mjukt
  • Kakaopulver, se nedan
  • 6½ dl florsocker
  • ¾ dl mjölk
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • Instruktioner

    1. * Ljus chokladglasyr = ¾ dl kakao. * Halvmörk chokladglasyr = 1½ dl kakao. * Mörk chokladglasyr = 2½ dl kakao.
    2. Lägg grädde och smör i en vispskål. Tillsätt kakao och florsocker växelvis med mjölk under vispning. Vispa till en konsistens lagom att breda/spritsa på bakverket. Tillsätt mer mjölk om det behövs. Blanda i vaniljextraktet sist.
    3. Mjölken kan ersättas med vispgrädde, men då blir näringsinnehållet ett annat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben