Camillas gräddiga lövbiffpasta

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

Jag fick nåt ryck att göra något med lövbiff, grädde och pasta för jag tycker att det blir så himla gott tillsammans med en massa goda kryddor. Så testa detta, det blev verkligen kanongott!

Ingredienser

  • Ca 500 g tagliatelle (bandspagetti)
  • 2 msk kinesisk soja
  • 7 ½ dl Milda matgrädde
  • 1 ½ msk pepparmix
  • 3 krm salt (om det behövs)
  • 2 msk vitlökspulver
  • 1 gul lök
  • Ca 700 g lövbiff
  • 2 krm kajennpeppar
  • 1 dl riven mild ost (för krämigare konsistens)
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning. Strimla lövbiffen, gör sedan strimlorna till 3 cm långa strimlor. Finhacka den gula löken. Stek löken gyllengul för sig och ställ åt sidan. Stek sedan lövbiffsstrimlorna.
    2. När pastan är klar: häll av vattnet i ett durkslag, häll sedan tillbaka pastan i sin kastrull. Tillsätt Milda matgrädde, allt på en gång. Lägg ner lövbiff, den stekta löken samt den rivna osten. Krydda med kajennpeppar, vitlökspulver, soja, pepparmix och ev. salt. Blanda om. Ställ kastrullen på plattan och låt det småputtra på låg temperatur under omrörning tills allt har blivit krämigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben