Canneloni fylld med spenat och skinka

Serverar: 4 portioner

Färska lasagneplatter och Kelda sås gör det lätt och gott att laga canneloni.

Ingredienser

  • 250 g fryst spenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 200 g rökt skinka
  • 1 msk smör & rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 förp färska lasagneplattor
  • 4 dl Kelda sås Four Cheeses
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Tina spenaten och krama ur vätskan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor.
    3. Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra.
    4. Fördela fyllningen på lasagneplattorna.
    5. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form.
    6. Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
    7. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben