Canneloni med getost

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Goda canneloni fyllda med getost

Ingredienser

  • 250 g färska lasagneplattor
  • 150 g chévre
  • 50 g rucola
  • 1 ½ dl kvarg
  • 2 msk russin (kan uteslutas)
  • ½ dl valnötter
  • 4 dl tomat/creme fraiche
  • 2 dl riven greveost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort eventuella kanter på getosten och mosa sedan. Hacka rucolan grovt. Blanda ost, rucola, kvarg, russin, och nötter. Lägg fyllningen på pastaplattorna, vik/rulla ihop och lägg i en smord form. Häll på creme fraiche såsen och strö över den rivna osten.
    2. Gratinera i mitten av ugnen i ca 30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben