Mördekssnittar med salami och getost

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En enkel bjudrätt som smakar lyx.

Ingredienser

  • Färdigköpt smördegsplatta
  • 100 g finskuren salami
  • 100 g getost
  • 1 msk grön pesto
  • 2 msk finriven västerbottenost
  • Instruktioner

    1. Stansa ut små plattor ur den stora smördegsplattan.
    2. Blanda ihop salami, getost, pesto och den rivna osten i en bunke.
    3. Fördela blandningen över plattorna, tänk på att inte ha för mycket fyllning på varje, eftersom de rinner ut lite.
    4. Sätt ugnen på 225 grader och ställ in i 5 minuter
    5. Avnjutes tillsammans med ett glas halvtorrt vitt vin

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben