Mördekssnittar med salami och getost
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
En enkel bjudrätt som smakar lyx.
Ingredienser
Färdigköpt smördegsplatta
100 g finskuren salami
100 g getost
1 msk grön pesto
2 msk finriven västerbottenost
Instruktioner
Stansa ut små plattor ur den stora smördegsplattan.
Blanda ihop salami, getost, pesto och den rivna osten i en bunke.
Fördela blandningen över plattorna, tänk på att inte ha för mycket fyllning på varje, eftersom de rinner ut lite.
Sätt ugnen på 225 grader och ställ in i 5 minuter
Avnjutes tillsammans med ett glas halvtorrt vitt vin
Liknande recept
Fläskfilé fylld med persilja, getost, salami samt potatisrullar med två smaker
4
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Getost i kvadrat
12
Paj med soltorkade tomater och stark salami
4.3
1 h 20 min
4-6
16
Pastagratäng med salami och ädelost
20 min
4
Italienska biffar med salami och tomatsås
4
Ljummen sallad med portabella och getost
5
4
Pastasås med salami och parmesanost
4
Matmuffins med salami
2
30 min
12
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!