Pastagratäng med salami och ädelost

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En vardagsrätt med lite sting i

Ingredienser

  • 500 g tortellino eller någon annan fylld pasta
  • 50 g skivad salami
  • 125 g smulad ädelost
  • 1 st pressad vitlök
  • Smak av örtkrydda
  • 1 dl riven ost
  • Oliver (kan uteslutas)
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Skivade tomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt förpackningen. Lägg den i smord ugnsform. Fördela salami, ädelost och tomater över. Krydda .
    2. Strö på osten och fördela oliverna ovanpå. Häll på grädden. Grädda i ugn ca 20 min. Servera med grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben