Canneloni med skink och oströra

Serverar: 4 portioner

Gjorde canneloni på skinka. Verkligen enkelt att göra och kan ju fyllas med precis vad man vill.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl strimlad purjolök
  • 225 g rökt skinka
  • 200 g philadelphiaost
  • ½ dl fetaost
  • 1 dl mjölk
  • 1 ½ dl riven prästost
  • 1 dl riven västerbotten ost
  • 1 pkt färska lasagneplattor, eller ½ förpackning cannellonirör
  • 4 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela tomater och skinka i mindre bitar, Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan. Dela lasagneplattorna. Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Rada upp rullarna i en stor ugnsform eller i fyra små. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten. Grädda i 200 grader cirka 25 minuter.
    2. Servera med tomater.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    6

    Kommentarer (2)

    britta007 10 april 2011

    Riktigt gott! Krämig o fin konsistens o väldigt lätt att göra. Jag tillsatte lite basilika i röran åxå.

    lillalva 3 april 2012

    Det här var verkligen jättegott! Kommer att göras igen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben