Canneloni (pastarullar)

Serverar: 4-5 portioner

God variant av pasta att bjuda på. Lite krångligt att göra men mycket gott.

Ingredienser

  • 12 lasagneplattor
  • 100 g rökt skinka
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 krm salt
  • 1 tsk oregano
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 äggula
  • Tomatsås
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl passerade tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Parmesanost
  • Instruktioner

    1. Koka lasagneplattorna i en stor kastrull, några i taget i ca 5 minuter. Lyft ur och skölj dem i kallt vatten.
    2. Grovhacka skinkan och blanda med philadelphiaost, kryddor och äggula. Klicka ca 2 msk av blandning på varje lasagneplatta (kortsidan) och rulla ihop. Lägg rullarna i en lättsmord ugnssäker form.
    3. Finhacka vitlöken och fräs den i oljan. Tillsätt passerade tomater och smaka av med salt och peppar.
    4. Häll tomatsåsen över pastarullarna och sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Strö över parmesanost. Servera med sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    cissilisa 18 januari 2013

    Fantastiskt goda! ALLA fyra i familjen åt, och det hör inte till vanligheterna :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben