Carinas silltårta

Tid: 1 dag 1 timme

En enkel och jättegod tårta!

Ingredienser

  • 4 st polarkakor
  • 2 burkar creme Fraiche a 250 gr
  • en liten purjolök
  • 1 burk matjessill
  • 6 hårdkokta ägg
  • Kalles Kaviar - till smaksättning
  • gurka
  • tomat
  • dill
  • ev räkor
  • Instruktioner

    1. Hacka matjessillen, purjolöken, 4st av äggen.
    2. Blanda 1 burk Creme Fraiche med dill ca 1 msk och hacket av purjon och äggen. Bred ut det över en rund kaka, lägg den andra botten över. Blanda 1 burk Creme Fraiche med ca 1 msk Kalles kaviar, bred det sedan över den andra botten. Täck med plastfolie och låt stå över natten i kylskåpet.
    3. Dekorera sedan tårtan med tomater, gurka, dill och ev. räkor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben