Fick denna tårta på min systers bröllop
den håller 4-5 dagar i kylen.
Ingredienser
12-15 skivor hönökakor
5 250 g burkar crème fraiche
25 ägg
3 msk dijonsenap
2 msk vinäger
6 knippen gräslök
9 st rödlökar
2 ½ stora burkar ansjovis kryddad sillfilé
Svartpeppar
Fyllning
5 250 g burkar créme fraiche
2 msk dijonsenap
2 msk vinäger
6 rödlökar
3 knippor gräslök
16 ägg
2 burkar sillfilé
Svartpeppar
Garnering
Ägg
Gräslök
Rödlök
Sill
super god ändrade helt uppfattnig om sillatårta efter jag ätit denna det är helt klart en 10 poängare
Min gubbe gillar den skarpt. Betyget är från honom.
ja, visst är den god. Men hur många tårtor är detta receptet till, eller är det ägnat till buffe?
Ursäkta syrran missade att det stog tre tårtor.
Oj, det här receptet var svårt att förstå. Varför räknas alla ingredienser först upp under "ingredienser" och sen samma sak under "fyllning"? Jag hängde inte med där alls... :(
Jag gjorde denna till midsommarbordet, men tog rallarbröd istället för hönökakor. Det blev väldigt uppskattat! :) Så du fick en 5:a av mig rockagill! :) Tack för ett underbart recept! :)