Carpaccio på oxfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott

Ingredienser

  • 400 g oxfilé (lövtunna skivor)
  • 4 msk finhackad blekselleri
  • Hyvlad parmesan
  • Olivolja
  • ½ citron
  • 1 krm flingsalt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 msk pinjenötter
  • 1 dl färska basilikablad
  • Instruktioner

    1. Lägg upp oxfiléskivorna vackert på ett fat, lite omlott.
    2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö dem över oxfilén tillsammans med övriga ingredienser och ringla över lite olivolja

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    MosterNettan 31 maj 2009

    Lägg till några rostade brödkrutonger också. Så serveras rätten på Viking Lines Cinderella. Bland det bästa jag vet. Nu ska jag göra den själv också. Ha det bra! Kram Nettan

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben