Ceasarfisk med sallad och vitlöksbröd

Serverar: 4 portioner

Gillar ni ceasarsallad, så testa den här med fisk!

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé av kummel (alt gös, sej eller långa)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • Smör eller margarin
  • Caesardressing
  • 1 hårdkokt ägg
  • ½ burk sardeller med
  • Kapris, cirka 50 g
  • 1 tsk fransk senap
  • ½ dl färsk riven parmesanost
  • 250 g keso naturell
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka, skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och keso. Smaksätt med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek fisken i smör eller margarin, 2–3 minuter på varje sida.
    2. Servera fisken med sallad och vitlöksbröd. Klicka på caesardressing.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben