Champagnemarinerade björnbär med vaniljkräm
Serverar:
2 portioner
Tid:
15 minuter
Jättegott till efterrätt....
Ingredienser
1 pkt björnbär
1 dl champagne
1 dl creme fraiche
1 msk råsocker
Florsocker
3 st citronmeliss
Instruktioner
Hetta upp björnbär i champagne och lite råsocker.
Rör en kräm av creme fraiche, vaniljsocker, strimlad citronmeliss och lite råsocker.
Lägg upp krämen i cocktailglas och toppa med björnbären.
Pudra florsocker över och garnera med citronmeliss.
Liknande recept
Flarn med jordgubbar och vaniljkräm.
5
25 min
4
1
Karameliserade jordnötsbananer med vaniljkräm
5 min
1
1
Kextårta med vaniljkräm
4
2
Bullar med mandelmassa och vaniljkräm
24
1
Utsökt rabarber och björnbärs paj!
1 h
6
Hallonmuffins med vaniljkräm
4
18-20
8
Äppelkaka med vaniljkräm
4.8
40 min
6
2
Vaniljbullar med hallon och björnbär
3 h
Äppelkaka med vaniljkräm och mördeg
5
2 h
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!