Chapati - Indiskt pannbröd

Serverar: 10 portioner

Ingredienser

  • 4 dl vete eller grahamsmjöl
  • 2 krm salt
  • ca 2 dl vatten
  • Instruktioner

    Blanda mjöl o salt och tillsätt vatten så att det inte klibbar. Knåda den väl, minst i em minuter. Låt stå i cirka 30 minuter, knåda sedan degen igen. Dela den i bitar, forma runda bullar o kavla ut dem så tunnt som möjligt. Hetta upp en gjutgärnspanna utan fett, o grädda en kaka i taget, vänd när de bildas luftbubblor.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (1)

    SassyBird 22 oktober 2011

    God smak, men behover mycket mer an 4 dl mjol och blir 5 kakor (i vanlig stekpanna).

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben