Cheesecake

Serverar: 10 portioner

Ingredienser

  • Halvt paket digestivekex
  • 75 g Smör
  • 1/2 dl Socker
  • 200g Bär
  • 3 st Ägg
  • 2 dl Socker
  • 5 dl Creme fraiche
  • 2 dl Kesella
  • 1/2 dl Maizena
  • lite Salt
  • 1 tsk Vanlijsocker
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 150 grader och se till att bären är tinade. Mixa kex i mixer och tillsätt smätt smör samt socker. Rör till smet och tryck sedan ut i form (22 cm) med avtagbara kanter. Baka i ugnarn ca 12 min. Mixa bären (tinade) och rör sedan samman alla ingredienser till smet. Häll sedan i formen och baka i ugnen cirka 60 min. Låt sedan cheesecaken stå i kylen tills genomkall (över en natt eller så). Använd en kniv för att lossa kanterna.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8
    4.9
    20 min
    8-9
    6

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Cheesecake
    Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...

    Cheesecake med persikor
    Cheesecake är en engelsk kaka som består av en kräm på en kexbotten...

    Halloweenfest
    Först under senare år har det blivit mer vanligt i Sverige att fira...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben