Chèvrecrème

Serverar: 4 portioner

Visst är det trevligt med en ost på utflykten, men en ostcrème är något extra. Både ost och dipp på samma gång.

Ingredienser

  • 200 g chèvreost
  • 250 g kesella
  • 0,5 dl soltorkade marinerade tomater, hackade
  • 0,5 dl svarta oliver, hackade
  • 1 msk kapris, hackad
  • 1 st kruka färsk basilika
  • Flingsalt
  • Nymald peppar
  • Instruktioner

    1. Mixa osten tillsammans med kesella till en slät kräm.
    2. Blanda i tomater, oliver, kapris och strimlad basilika. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Våra goda middagar i Annecy!
    Middagen igår var väldigt fransk och avnjöts under många timmar med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben