chevréfylld parmaskinka

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Läcker och snabb förrätt som kan förberedas i god tid. En aptitretare som blandar spännande smaker på ett tilltalande sätt.

Ingredienser

  • 100 g tunnskivad parmaskinka (8 skivor)
  • 120 g chevréost (President)
  • 3 dl creme fraiche
  • 40 g rucolasallad
  • 40 g solroskärnor
  • 4-6 msk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Mosa chevréosten i en skål. Tillsätt creme fraiche och blanda väl.
    2. Ta isär parmaskivorna och lägg en klick chevrécreme på varje skiva och rulla ihop.
    3. Torrosta solroskärnorna i stekpannan tills de fått lite färg. Skölj ruccolan och skaka den torr. Fördela på 4 assietter. Lägg 2 ihoprullade skinkrullar på varje assiett. Häll de rostade solroskärnorna över och ringla sist över honungen över alltihop ca. 1-1½ msk/assiett.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben