Fullkornsspagetti med spenat och parmaskinka
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Snabb o gott!
Ingredienser
350 g plockad, grovhackad spenat
1 vitlöksklyfta, hackad
1 msk olivolja
1 1/2 dl vispgrädde
Salt
Svartpeppar
300 g fullkornsspagetti
120 g parmaskinka eller liknande
Kapris
Riven parmesanost till servering
Instruktioner
Fräs spenat och vitlök i olivoljan. Häll på grädden och koka ihop i ett par minuter, salta och peppra.
Koka spagettin på vanligt sätt. Strimla skinkan och blanda den i spenaten.
Blanda ihop pastan med såsen eller servera den vid sidan om. Bjud kapris och parmesanost till.
Liknande recept
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Spenat & ost gratäng med falukorv
4
35 min
5
3
Mina suveräna plättar med spenat och feta
3
30
1
Äggstanning med kycklingkorv, lök och spenat
4
Falukorv med stuvad spenat och stekt potatis
4.3
25 min
3
3
Pastasallad med spenat, tonfisk och räkor
15 min
1
Filodegspaj med kyckling,fetaost o färsk spenat.
5
40 min
4
1
Matmuffins med oliver, mozzarella och parmaskinka
30 min
12
Stuvad spenat med stekt falukorv
4
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!