Fullkornsspagetti med spenat och parmaskinka

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb o gott!

Ingredienser

  • 350 g plockad, grovhackad spenat
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 300 g fullkornsspagetti
  • 120 g parmaskinka eller liknande
  • Kapris
  • Riven parmesanost till servering
  • Instruktioner

    1. Fräs spenat och vitlök i olivoljan. Häll på grädden och koka ihop i ett par minuter, salta och peppra.
    2. Koka spagettin på vanligt sätt. Strimla skinkan och blanda den i spenaten.
    3. Blanda ihop pastan med såsen eller servera den vid sidan om. Bjud kapris och parmesanost till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben