Parmaskinka med soltorkande tomater

Serverar: 2-4 portioner

Smörgås

Ingredienser

  • 4 skivor bondbröd
  • 3-4 soltorkade tomater
  • 40 g bregott
  • 1 kruka eller knippe ruccolasallad
  • 4-8 tunna skivor parmaskinka
  • Färsk parmesan eller hårt lagrad grevé
  • Färsk basilika
  • Ev. valnötter
  • Instruktioner

    Rosta eventuellt bondbrödet. Finhacka de soltorkade tomaterna. Blanda ihop med bregott. Bred på brödet. Lägg på ruccolasallad, parmaskinka och hyvlad eller grovriven parmesan, garnera med några blad basilika. Strö eventuellt över valnötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tapas
    Tapas är Spaniens svar på italienarnas antipasti, men man äter ofta ta...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben