Kycklingfilé lindad i parmaskinka med Västerbottensost och timjan
Serverar: 2 portioner
Enkel, god och snabb helgmysmat!
Ingredienser
2 kycklingfiléer
6 skivor parmaskinka
3 dl Västerbottensost
1 tsk färsk timjan, går även med torkad
Peppar
Smör
Olivolja
Instruktioner
Lägg kycklingfiléerna mellan plastfolie och banka ut dem tills de är lagom tunna. Riv Västerbottensosten och peppra filéerna, inget salt behövs eftersom både osten och skinkan är salt. Strö över osten och ha på timjan, linda sedan in filéerna i parmaskinkan. Stek dem ca 6 minuter per sida.
Red alert!
Helt omöjligt att rulla ihop eländet, parmaskinka e flortunt och tål knappt att tas ur förpackningen. All fyllning faller bara ut. Sen ska man steka i stekpanna och vända på det. Gegga mojja blir det. Lycka till me att få plats med 1,5 dl ost på varje filé. o sen sno 3 parmaskinkor runt som trasas sönder av minsta lilla.
Red alert! Helt omöjligt att rulla ihop eländet, parmaskinka e flortunt och tål knappt att tas ur förpackningen. All fyllning faller bara ut. Sen ska man steka i stekpanna och vända på det. Gegga mojja blir det. Lycka till me att få plats med 1,5 dl ost på varje filé. o sen sno 3 parmaskinkor runt som trasas sönder av minsta lilla.