Chicken Peking Style

Serverar: 2 portioner

Med några få ingredienser...så gott!

Ingredienser

  • 150 g kycklingfilé, i 1x1 cm bitar
  • 200 g wokgrönsaker, färska
  • 1 dl Blue Dragon Hoisinsås
  • 1 ½ msk sesamfrö
  • Till servering: ris
  • Instruktioner

    1. Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna, stek kycklingen på låg värme några minuter. Öka värmen när kycklingen börjar kännas klar.
    2. Tillsätt grönsaker och stek ytterligare 1 minut. Slå i Hoisinsås och strö över sesamfrö, låt sedan puttra i en halv minut.
    3. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp på tallrikar och servera med kokt ris.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben