Chicken Peking Style
Serverar:
2 portioner
Med några få ingredienser...så gott!
Ingredienser
150 g kycklingfilé, i 1x1 cm bitar
200 g wokgrönsaker, färska
1 dl Blue Dragon Hoisinsås
1 ½ msk sesamfrö
Till servering: ris
Instruktioner
Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna, stek kycklingen på låg värme några minuter. Öka värmen när kycklingen börjar kännas klar.
Tillsätt grönsaker och stek ytterligare 1 minut. Slå i Hoisinsås och strö över sesamfrö, låt sedan puttra i en halv minut.
Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp på tallrikar och servera med kokt ris.
Liknande recept
Chicken nuggets med currysås
4
3-4
6
Bangkok Chicken
4.5
1 h 30 min
4
1
Chicken tikka i pitabröd
4
Chicken Thaiwok
4.7
4
5
Chicken Tikka Masala på mitt vis!
4.9
20 min
4-5
8
Chicken thai lime
4.3
45 min
4
1
Chicken Curry
1 h
4
Chinese chicken wok
5
20 min
4
3
Chicken wok med mango chutney
20 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!