Chili biff wrap

Serverar: 4 portioner

Wraps med lite sting.

Ingredienser

  • Ca 400 g lövbiff, i strimlor
  • 1 msk olja
  • 1 påse taco spice-mix
  • 0,5-1 dl vatten
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 8 mjuka tortilla wraps (20 cm)
  • Ca 8 dl salladsblad, strimlade
  • 4 morötter, rivna
  • Ca 8 msk tacosås eller salsa
  • Smörpapper
  • Instruktioner

    1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet. Tillsätt kryddmix, vatten, limeskal och saft och låt koka ihop 3-4 minuter.
    2. Värm tortillan och fyll med kött, sallad och morötter. Vik/rulla ihop brödet och slå eventuellt in i smörgåspapper.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben