Chili Biffar

Serverar: 4 portioner

Kanongott om man gillar stark mat..

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1/2-1 färsk chilipeppar
  • 1/2 dl chilisås
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm svart- eller vitpeppar
  • 1 ägg
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 dl vatten
  • 2 msk smör
  • ca 2 1/2 dl sweet & sour sås
  • Instruktioner

    1. Skölj och kärna ur chilin. Finhacka den. Blanda färs, chili, chilisås, salt, peppar och ägg med potatismjöl och vatten. Rör om tills allt är väl blandat.
    2. Hetta upp smöret i en stekpanna tills det blivit gyllenbrunt. Klicka ner färsen i stekpannan med en sked. Stek i omgångar, ca 2 minuter per sida. Lägg över biffarna i en traktörpanna eller stekpanna.
    3. Häll över såsen när alla biffarna är stekta. Låt allt bli genomvarmt. Servera med kokt ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kinesisk matlagning!
    De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben