chilidoftande bulgur med vitlökskyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

härligt chilisting möter rund mjuk vitlökssmak

Ingredienser

  • vitlökskycklingen
  • 4 st kycklingfiléer
  • 3 st pressade vitlöksklyftor
  • salt
  • vitpeppar
  • olja
  • bulgur
  • 4 portioner Bulgur från Frebaco
  • 1 msk chilipeppar
  • 3 dl creme fraiche
  • salt
  • ½ tsk socker
  • Instruktioner

    Koka upp bulgurn tillsammans med lite salt. Tina kycklingen o skär den i långsmala bitar. Bryn den i oljan tillsammans med den krossade vitlöken. Salta o peppra. När bulgurn är färdig, vänd runt den i oljad stekpanna med chilipeppar och socker. Häll på creme fraiche o värm. Smaka av och krydda mer vid behov. Servera med en härlig grönsallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben